blogovanje by Slavac

Apr 6, 2007

c c c c c c

Dobro bre/bolan/a be/bona ..koji je njima Q ?!?!? Stvarno mi nije jasno...jos od 91 godine mi nije jasno...

11 Komentari:

  • At 9:05 PM, Anonymous Anonymous rece…

    Koji je Qrac celom svetu Slavche? Ako sam jedno naucio, to su onda sledece dve stvari: use, i u svog, Kljusu! Sretja tvoja nije u Hr (ili mozda i jeste, ali ne zbog Hr nego zbog neceg/nekog drugog)...jebes politiku! Ili moze i to, samo bez ove druge reci! :)

    Pozzdrav.

     
  • At 9:06 PM, Anonymous Anonymous rece…

    E da: Musa - znao si da ce ovaj Muja da prokomentarise? ;)

     
  • At 11:56 AM, Anonymous Anonymous rece…

    Хехе, окачила си.
    Нажалост је зато што се убише доказујући како је хрватски језик потпуно другачији, а сад ће сироти морати да покажу да ипак српски знају...

     
  • At 1:08 PM, Blogger avmusa rece…

    Mujo, znao sam... pravo da ti recem...

    Nemam ja protiv njih... Nek slobodno prave SVOJ jezik...
    Ali dok god budu ovakve stvari radili, ja cu njima i po ocu i po majci, i ostaloj zenskoj familiji...
    Majku im purgersku..

     
  • At 9:33 PM, Anonymous Anonymous rece…

    Koliko ja znam, lingvisti sirom sveta jednostavno ne prihvataju razlicitost srpskog, hrvatskog i bosanskog (valjda nece ni crnogorski da bude iznimka) jezika. Ali to nije bitno: dok oni imaju drzavu i zovu je Hrvatska i jezik zovu hrvatski - meni dobro. Ja pricam srpski, oni mogu hrvatski, pa ako se razumemo razumemo...

    Sto su neki od njih napaceni (isto k'o i neki od nas), to je drugi par cipela. Al' boga ti - kome se ne svidja nek' ne slusa pesmu. Neko bi rekao i: kome se ne svija neka jede govna...ali ne moramo vadikalno.

    Musa - znam da si znao. A purger inace znaci gradjanin (hrvatski prevod nemacke reci - Wikipedia we love you)...mada se danas najcesce koristi samo za gradjane Zagreba. A najveci "domoljubi Hrvatske demokracije" nisu iz gradova...vise su iz regiona Slivna, Livna i Duvna.

     
  • At 9:49 AM, Anonymous Anonymous rece…

    Ma svi oni dolaze iz istog mesta ;)

     
  • At 1:48 PM, Anonymous Anonymous rece…

    Ko to oni? Hrvati ili govna? :) Ne bih unapred stavljao znak jednakosti izmedju ta dva pojma...

     
  • At 7:17 PM, Blogger avmusa rece…

    Pusti bolan Mujo... Jes da Dejo nije nas, ali ako on kaze `purger`, onda cu i ja... Tek da nekog ne uvredim!

    Imao sam jos nekoliko rec(i|enica) na pameti... Ali zasad cu ih zadrzati za sebe... Sebican sam, pa sta!? A i celav sam... PA STA!!!

     
  • At 7:39 PM, Blogger Slavica rece…

    E sad malo ja :) posljednje sto sam htjela je da pricam o kategoriji mi-oni... ne vjerujem u 'kolektivne krivice' ;) pojedinacnoga naroda, niti u 'karakter' istog sa sve predefinisanim i stereotipnim vrlinama i manama. Ali stvarno mislim da kad bi se mogao mjeriti nacionalizam (u najlosijem mogucem smislu te rijeci) definitivno bi bilo par drasticnih podioka razlike. Ma svuda ima budala... ne treba generalizovati bla bla...al mene svejedno ovako nesto vazda razesti i razocara

     
  • At 8:33 PM, Anonymous Anonymous rece…

    @Musa: cini mi se da je Dejo to rekao bas u Zagrebu...no nijesam siguran.

    @Slavica: otkada je sveta i veka mali se puvaju da su veliki...kompleksi, sta li. Zato su Srbi "najhrabriji" narod, Hrvati "nebeski", Crnogorci "junacki djetici" i sta vec ne. A sve nas zajedno ostatak sveta zgazi kao glistu posle kise. Reklo bi se da kao nacije "kompenzujemo za nesto". Tako da, ti se Slavche ne daj nervirat', use i u svog Kljusu...begaj po te Jevrope jerbo si zasluzila i takoc...

     
  • At 5:49 PM, Blogger avmusa rece…

    Ma i ja sam bre protiv `mi-oni` itd... Lepo kazes... Uvek ce biti pojedinaca koji ce nas podsecati na tako nesto... I pun mi je QC toga vise... Ali, ja pre svega volim svoje, i zato ga branim!!!

    A ti Mujo nemoj da mi podbadas Slavku da ide odavde! Pa sa kim da se nadpevavam po kafanama! EEEE, toga bato nema u tudjini ;-)

     

Post a Comment

<< Home