blogovanje by Slavac

Sep 15, 2006

samo 'nako bezveze

Pauza za ručak. Hitam u centar da se ogrebem za džabaluk ekskurziju po Belom i Karađorđevom dvoru za ovaj vikend. Stvarno smo to odavne planirale (cimerke iz LJube Šercera podrazumijevajmo pod 'mi', Slavca podrazumijevamo pod 'ja' :)), majkemi, nije što je za dž. I dabome džabana davno razgrabljena, popratih samo ostarijeg čovjeka očigledno penzionerskog statusa kako pogrdnim riječima i za njegov health condition svakako neprigodnim gnjevnim tjelesnim pokretima izražava nevjericu što je jebiga zakasnio. Neka ćebad šarena okačena u Likovnoj galeriji KCB-a,Knez Mihajlova 6, ne možeš ne ući da ne zagledaš šta je. I odlično je. Ludilo. Kako li se samo toga sjetila.
(Autor: Silja Puranen, do 25. septembra, TOPLO PREPORUČUJEM ILI BIJEM :) ) A na Knezu 'ulična manifestacija'. Na jednoj bini jodluju u sve bermudicama, kapicama i tregerima. Na drugoj mlade iz 18.vijeka direkt pristigle Mocarta svirati izvoljele. Na trećoj još ništa nije počela al biće, kažu, sutra, prekosutra. Divotica. I za kraj Lion u c-marketu. Mnogo volim Beograd. Mnogo volim svoj posao. Nikad mi majkemi nije dosadno. Јоš samo da nabavim kakvu garsonjericu i nazovem se Johan ;))))))

14 Komentari:

  • At 3:01 PM, Anonymous Anonymous rece…

    Aj kad "te" vec komentarisem...nisam znao za tvoje sklonosti prema zenskom polu?!?! Mada, podrzavam ako je tako...
    El si ti to menjala posao pa ti se sada svidja??? :) Nije takva pesma ranije bila aktuelna. Samo neka je tebi lepo... :)

    E da...to jodlovanje i sl...ako ikada svratis u neku provinciju Nemacke...obavezno u subotu izadji na setaliste...pa ces da vidis sta je performans pred 4 osobe (koje ne jebu zivu silu pa igraju i pevaju)...sa sve kostimografijom sa Alpa...

     
  • At 8:28 PM, Blogger Slavica rece…

    hehehe skontala sam te b.a ...ce svratim u provinciju Njemacke, eto izabracu neku u 'tvojoj blizini' :) A mozda sam pretjerala u pjesnickoj slobodi ...evo ispravicu.."Jos samo da nabavim kakvu garsonjericu i nazovem se JOHANA". E sad je jasnije moje seksualno opredjeljenje ;) Uh a sto se posla tice.. dobre vijesti..imamo novi projekat,zanimljiv, sretna sam ko kuche :)))A i nisu me zvali ni na razgovor smrck smrck u tvoju ex firmu..al to je dobro, jer je primljen moj genijalan drug Andrija instead :))))

     
  • At 11:37 AM, Anonymous Anonymous rece…

    Pa nisam ja ni imao neku nameru da se krijem...dadoh svoj web-page...samo ga ti ne dobi.

    E pa JOHANA...to i dalje ne objasnjava tvoje opredeljenje...mozda volis zene koje vole zene...sta ja znam! ;) Ma zezanje...no u ime muskog roda drago nam je za tvoje opredeljenje...

    Posao - primljen je Djelic Jovan i, ako ti kazes, tvoj drug...njegov prijem nisam imao prilike da "vidim" - to je bilo posle "mog vremena". No, drago name je da se poslovno stvari napreduju, onako, u savrsenom, mislim,...,

    Aj palim da nesto radim...vreme je... :)

     
  • At 2:15 PM, Blogger avmusa rece…

    `otis'o Mujo na privremeni rad u Njemacku... pa sad ubija vrijeme blogujuci... i pijuci pivo na Oktobar festu ovije dana`

     
  • At 2:47 PM, Anonymous Anonymous rece…

    Pa evo i Musiusa Gladiusa - Flaviusa! Nisam na Oktoberfest-u...yet. Mozda sledeci vikend. A blog...sta cu kada se pojavljuju zanimljive teme ovdje! ;)

    Aj pozdrav radnicima i onim manje radnima... :) Ti Musa uci, ti Slavac radi na pojectu novom...pa da se sretnemo negde na Hawaii-ma slucajno kao na letovanju! ;)

     
  • At 2:50 PM, Blogger avmusa rece…

    Uuuuu, zakazujes sudar...
    Pa na Havajima... Pazi, ima bata bubreg ;-)

     
  • At 2:59 PM, Anonymous Anonymous rece…

    Pazi, ima bata 2 (slovima dva) bubrega...proda jedan i pravac Hawaii na rehabilitaciju! :) A sto da ne - lose bi nam bilo da sviramo ukulele, pijuckamo neki umbrella-koktelcic i gledamo razne hualua zenske sa malo lisca na sebi kako se vrte! Moze i Slavac da im se prikljuci...a mozemo nju da prepustimo nekom (ajd da probam da srocim): "Umereno opustenom, dobrom tiposu sa malo odece, koji je dovoljno cool da bude bolji od vibratora, ali nedovoljno da se zaljubis i postanes ranjiva!" ;) El sam ubo temu! :) Ma smaram...gone.

     
  • At 9:27 AM, Blogger avmusa rece…

    This comment has been removed by a blog administrator.

     
  • At 9:29 AM, Blogger avmusa rece…

    This comment has been removed by a blog administrator.

     
  • At 7:18 PM, Anonymous Anonymous rece…

    Slavac - sto obrisa 2 komentara??? El su tvoji bili pa si se postidela??? :)

     
  • At 10:20 AM, Blogger avmusa rece…

    blah blah blah

    evo ti jos materihala za brisanje!!!

    ali ako i ovo obrises, onda odustajem od tebe i tvog bloga i ...

    ostace ti samo Muja

     
  • At 8:55 AM, Blogger avmusa rece…

    posle mene... potop ;-)

     
  • At 3:15 PM, Anonymous Anonymous rece…

    Pa sta da komentarisem...kada je izgleda sve receno...ali me i dalje zanima sta obrisa Slavac??? ;) Sta je toliko lose bilo da ne sme da prlja blog! :)

     
  • At 3:07 PM, Anonymous Anonymous rece…

    Dobro bre Slavac...kada ce taj novi zapis??? ;) Ostavljas novokomponovanu ali vernu publiku na cedilu!!! :)

     

Post a Comment

<< Home