blogovanje by Slavac

Jun 8, 2007

predivne fotke



evega info

S planeticom Zemljicom u vezi :)
1. the end of ze world
2. the end of ze world - hepatitis B
E da, odem ja na u 20h najavljivani Refract/Koop festival tako nekako oko pola 10... kao i svaki drugi kul lik što bi otišao jel' :) Al ne lezi vraže, ni traga ni glasa od bilo kakvog benda na "šarmantnom" rukomentnom igralištu na Dorćolu, još ni počeli nisu puštati unutra, karta na ulazu bezobraznih 1000 dinara, jednom kad uđeš više ne izađe. A do piva ili nekog sličnog napitka si na obližnjem 'štandu' mogao samo putem robno-robne razmjene: kilo živaca za kilo tečnosti :). Kad se veseli i gotivni Koop konačno pojaviše u doba kad uveliko špartaju noćni prevozi po BG mogla sam samo vala kolateralno da ih pošaljem u kurac (u attachmentu sa organizatorima dabome). A ništa nisu krivi, naprotiv, zvučali su pa skoro ko na winampu. PS: Mrzim ufurane japanske "jao što sam je prefinjeno lepa i talentovana gospojica" pjevačice Koop-a :)

4 Komentari:

  • At 5:32 PM, Anonymous Anonymous rece…

    Hehehehe, znao sam Prvi, al nisam vido drugi ranije. Fala vi vejka.

    Nego, sto ti ne volis prefinjeno lepe i talentovane gospojice?!?!?! Mislim, ne vidim u cemu je problem! ;) A jos ako su japanke...ih - shibni ih na koncerto u Saarbrucken. Da vidimo prefinjenost na delu!

    Vazno je Slavka da si se ti nama dobro provela, da si nerve nanervirala, pivce popila i nacisto se opila! :) A vidim da si resila i explicitnije izrazavati se, sto je dakako dobro za mentalno zdravlje - covek treba da kaze sta mu je u srcetu/dusi...bravo ti.

    Caos evribadi

     
  • At 11:32 AM, Blogger Veljko rece…

    Uh, dobro je... znaci nismo propustili nista pozitivno sa Koopom :)

    A mozda si se ti malo umorila od tog silnog koncertovanja, a? Ma nema sanse... :)

    Inace - bio sam na Kalemegdanu - super su slike! Samo sto malo se zasitis posle nekog vremena... to treba otici pogledati 5-6 slika i dosta... i tako rasporediti do septembra ;)

     
  • At 11:39 AM, Blogger Slavica rece…

    @Boris: hehhehe, a sto se tice explicitnijeg izrazavanja, to je sve zbog ovog nekog Rusa cije sam knjige citala a on ti u fazonu pi*/Q* u svakoj recenici minimum , moderna proza sta li je..elem ... tako se naprimah da bi ladno mogla da otvorim skolu psovanja za kocijase :D :D :D Mnogo sam bijesna bre ;)
    @ Veljko: ja da se umorim od koncertovanja...ju ju ju ju ju ... kakav nizak udarac :D ...oket, fala za savjet, gledacu sliku po iteraciji :) pored ostalih cu da zmirim :) i taaaaaaakoooo

     
  • At 3:04 PM, Anonymous Anonymous rece…

    Hehehehe...znas kako. Ne znam treba li prosecnom Srbinu ucitelj psovanja?!?! Osim Madjara ravnih nam nema. Sreca, druzim se sa jednim Rumun/Madar-om pa naucih neke fraze i frazice...hehehehe. No, kao sto rekoh, valja co'eku da se malo tako isprazni recima. Doduse, to ne prilicni mladim i finim damama kao sto smo nas dve, i treba da se stidimo...

    Nego bre - sto si besna?!?! Ako je samo Koop, pa daaaaaaj...nije vredno truda i zivaaca (imagine da sam pogresno akcentovao prvo a)!

    NE DAJ SE SLAVCHE PROVOCIRAT'! :)
    Pozz

    PS
    Slavche, samo na koncerte ides?!?! A ostatak private life-a? Ili nije za Blog? :)
    - Cuo sam da gostuje Becka Filharmonija!
    - Ma sta ima veze, tuci ce ih Zeljo sa 4-0!

     

Post a Comment

<< Home