blogovanje by Slavac

Jun 16, 2007

Vlade Divac i Slavica Lazarević dali krv u velikoj B92 supported akciji !!!

Pičim ja jutros bajsom kroz bg-radić a ono ispred onog busa za transfuziju krvi na Trgu: RED bate. Ma sta red, redčuga reda veličine reda za ulje ili možda čak i šećer. Minimum 25 ljudi!! Zapanjim se pozitivno i posvetim se kontempliranju o uticaju medija: oštra kampanja i reklama na B92, akcija, humanost trt mrt, i eto ti, ljudi se guraju u redovima humanosti. A i nije loša fora, em odeš tamo pa budeš s blagonaklonošću i osmijesima tretiran kao prosvijećen i human čovjek , em možeš ušićariti i sendvič i sok :D a da ne pričamo o tome da možeš da nastaviš divlji seksualni život a da znaš da ti je krv provjerena i da nemaš, pu pu pu, kojekakve_viruse i slicne zajebancije... Eh naivna li sam ja ... da sam se malo bolje zagledala bilo bi mi sumnjivo što su svi al ama baš svi uporni i plemeniti čekači omladinci i adolescenti. Pa danas se na poklon dijeli i karta za Keiser Chiefs u utorak u Areni (obavijesti me zavijen i bledunjav drug kog sretoh u taj čas)!!! Reakcija moja bješe munjevita:
Pod 1 - Obavijestiti sve poklonike brit zvuka koje znam mejlom ili smsom o istoj prigodnosti
Pod 2 - Procijeniti savršen trenutak sa najmanjom mogućom gužvom ispred busa
Pod 3 - Pokušati se sjetiti koja sam ja ono bješe krvna grupa
Pod 4 - Nešto jesti
Pod 5 - Junačno i bez prpe istočiti pola litra krvi (a tela sam majkemi da svratim ovih dana iz ČISTOG altruizma....stvaaaaaaaaaarnooooooooo)
Šta da vam pričam, riba od akcije uvijek sam bila te sam sad ponosan vlasnik karte za koncert, majice, bonžite, sokića, grickalica....ihaaa odlična investicija, kazem vam!!!
Madaaaa čini mi se da je jedna medicinska sestra rekla kako se sljedeće subote dijele karte za exit...puuuuuu kako sam se zajebalaaaaaaaaaaaaaaaaa ;) ;) ;) ;) ;) ;)
PS: A

10 Komentari:

  • At 5:53 PM, Blogger Slavica rece…

    Hhheehheheh, gleda Boki moju kartu i kaze: "E Slavka Slavka, krvnicki si zaradila svoju kartu :D :D :D"

    E da bre, promasila sam poentu, pa treba dati krv, plemenito je, lijepo je, nekome ce spasiti zivot!!!

     
  • At 7:35 PM, Blogger Slavica rece…

    hehe ubih se ja od same sebe komentarisanja..noooo ...kaze Sale iz Engleske:
    Nije to nista, u engleskoj dobijas 80ak funti za spermu, tako nesto i za krv, ali najbolje je ako uletis u klinicka ispitivanja lekova - ako postanes zamorce moze da ti uleti i do 2000 funti za nedelju-dve posla :)

     
  • At 12:09 PM, Anonymous Anonymous rece…

    Hahahaha, siris svoje klo(v)nove unaokolo, donacije sperme, ovo-ono. Vazno je Slavice da ti nama zdravo pustas krv, i to na dobrovoljnoj bazi. :) A za Exit - pa lako se to da srediti...samo navatas neke robove koji ce da krvare za tebe! ;) Posle uzmes i preprodajes karte djugajima, i to sa popustom! :)

    Evo, da te "iskomentarisem"...da ne pomislis da si ostala sama na planeti! :D

    Caos ljudovi...idem vidati junacke rane... ;)

     
  • At 2:44 PM, Blogger Slavica rece…

    Hehhe al ovo je ko u nadrealistima, znas onu epizodu, litar krvi za litar benzina hihihihi ;) dobra ideja to za robove, ne mogu reci da mi nije na um palo al bre nesto gledam svi u ovom beogradu mi nesto bledunjavi ,nema tu roba ni od korova ;)
    Nego Bajdine moooooj, kakve rane (osim sto su, ne sumnjam u to, junacke...) vidash, sta se desilo?

     
  • At 4:24 PM, Anonymous Anonymous rece…

    Hahahaha, meni je iz te epizode najbolje "bubrezi za amortizere"!!! :D :D :D Mislim, kako se sa time takmiciti?! :)

    Vidis, svaki pametan PhD student ovde ima svoju robovsku snagu - on smisli nesto, a oni implementiraju! :D :D :D Tako odma znas da ja ne spadam u te pametnije! :( Ja sve sam radim! :D
    Nego, ti bledunjavi - sa ubodnim ranama u predelu vena ili u predelu vrata?! ;) :D

    Znaci, ljutije rane mene more! :D Ostarilo se Slavchica, nema se vise snage u rukama (ko zna vic...zna vic ;)). Igrao sam basket juce na nekom turniru u selu Losheim am See...osvojismo mi 2. mesto, ja bejah treci u sutiranju trojki (a smrde me stavile da sutiram prvi...sto ne voleeeeeem...a nije bilo ni polufinale posle :( schade, schade...). Elem, bolu ledja, boli desno koleno, izvrnuo levi clanak. :D :D :D Hodam kao da imam metalne sine u nogama! ;) Al' sve ce to narod pozlatiti...sutra cu biti kao nov, presao samo 50 iljade!

    I tako...dan za danom.

    Pozz S.
    B.

    PS
    C.U.

     
  • At 6:17 PM, Blogger Veljko rece…

    E, bas lepo od tebe - to za krv i sve to skupa. Ja se prosli put skoro onesvestih (nista nisam jeo pre toga, pravo iz kreveta na krevet)...
    Ali te karte za exit zvuce primamljivo :D

     
  • At 8:04 PM, Anonymous Anonymous rece…

    Nije bas tema, al' ne mogah odoleti:
    http://www.youtube.com/watch?v=fyMasVRj4KI

    E sto momcic ima rucice junacke, ljubi ga majka! :)
    Sta mislis Slavche, kakvu on krv pumpa u svoje telo? ;) Uzmes jednu transfuziju i padas sve doping testove...hehehe, a mozda i nije...kako god, vidoje je super, i mjuza nije los.

    Pozz...

     
  • At 8:32 PM, Blogger Slavica rece…

    VAUUUUUUUUUUU
    OPAKOOOOOOO
    uh koliko bi oni zaradjivali u npr nekom dobrom cirkusu :D :D :D

     
  • At 11:28 PM, Anonymous Anonymous rece…

    U dobrom cirkusu malo! Kao B-Boy, mozda nesto malko vise! :) Al sta mari - ako volis "plesat", koga briga za pare?! U tome je (mozda) fora...

    Nego, ako neko do sada nije video - neka uziva. Ako neko jeste - neka uziva! Sta reci...neki ljudi...rade neke lepe stvari...za razliku od vecine nas...koji ne radimo lepe stvari (aj sad svako referat: sta ste prvo pomislili da se nalazi u videu? ;))
    http://www.youtube.com/watch?v=o0xnLvk8xW4

    Pozz
    (Izvinjavamo se zbog YouTube-ovanja, al nesto mi dosadno pa moram malo ;))

     
  • At 12:30 AM, Blogger Iceman rece…

    Bravo Slavka!!! Najbolja si!!! JOs jednom da pohvalim tvoj blog - fenomenalan je!

     

Post a Comment

<< Home